Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

SFF-rated 6, εθελοντές

Αγαπητοί φίλοι,
Όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές, η ΑΛΕΦ σάς ζητάει και πάλι τη βοήθειά σας για την επιτυχία του διεθνούς φεστιβάλ ταινιών sff-rated (10 - 16 Μαρτίου). Αυτό που ζητάμε είναι λίγο από το χρόνο όσων μπορούν να βρίσκονται κάποιες μέρες και ώρες στον πάγκο της εισόδου για τις γνωστές απλές εργασίες που είναι:
α) Χαμόγελο υποδοχής
β) Μοίρασμα τευχών περιοδικού Φ.Χ και κάποιων ενημερωτικών φυλλαδίων για την ΑΛΕΦ και το φεστιβάλ
γ) Έλεγχος εισιτηρίων
δ) Πιθανόν κάποια πώληση περιοδικού ή άλλου εντύπου/DVD που θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ήδη υπάρχει η γνωστή αφιερωμένη ομάδα των Κατσαβών που θα είναι εκεί όλες τις μέρες και τις ώρες. Αρκετοί επίσης από τους βασικούς διοργανωτές (Παπαδόπουλος, Κούστας, Μαστοράκης, Αρβανίτης) θα περνούν αρκετές ώρες εκεί, επομένως κανένας δεν κινδυνεύει να βρεθεί ολομόναχος και να μην ξέρει τι να κάνει -πράγμα που όσοι έχουν καθίσει στον πάγκο προηγούμενες χρονιές γνωρίζουν καλά.
Επειδή όμως οι ώρες είναι πολλές, χρειάζονται κάποια επιπλέον άτομα. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, χοντρικά θα υπάρχουν 2 βάρδιες (από περίπου 5μ.μ. μέχρι 9μ.μ. και από τις 9μ.μ. μέχρι το τέλος της βάρδιας).
Αν μπορείτε να διαθέσετε κάποιες ώρες, παρακαλούμε απαντήστε σ' αυτό το mail για να κάνουμε μια αρχική λίστα εθελοντών (με τις αρχικές μέρες και ώρες προσφοράς).
Η πρόθεση βοήθειας δεν είναι δεσμευτική από τη στιγμή που το πρόγραμμα δεν είναι ακόμα δημοσιευμένο και πιθανόν να θέλετε να δείτε κάποια από τις ταινίες, αλλά α) οι μεγάλου μήκους ταινίες θα επαναληφθούν (όπως και τις προηγούμενες χρονιές) και β) μπορείτε πάντοτε να αλλάξετε βάρδια ή να ζητήσετε αντικατάσταση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Το Δ.Σ. της ΑΛΕΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια: