Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γενέθλια της ΑΛΕΦ (Εκδήλωση 257)

Αγαπητοί φίλοι,
Έχουν περάσει κιόλας 13 χρόνια από εκείνη την ημέρα που μαζεύτηκε μια ομάδα φίλων του φανταστικού για να γίνουν τα ιδρυτικά μέλη της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας.
Έτσι σχεδιάζουμε να γιορτάσουμε το γεγονός την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 γύρω στις 7:30 στην Καφετέρια ΦΑΕΙΝΟΝ (Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη) κόβοντας την τούρτα των γενεθλίων.

Σας περιμένουμε όλους για το καθιερωμένο γλυκό, τους καφέδες, τα ποτά και φυσικά την κουβεντούλα για θέματα φανταστικά και μη.

Θυμίζουμε επίσης ότι η επόμενη εκδήλωση μετά τα γενέθλια θα είναι η εβδομάδα του διεθνούς φεστιβάλ ταινιών sff-rated (από 10 μέχρι και 16 Μαρτίου) στον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ (Συγγρού).
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΑΛΕΦ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας με 15 ευρώ, για όλες τις ημέρες και τις ώρες των προβολών -έναντι του κανονικού ημερήσιου που είναι 8 ευρώ και του μειωμένου ημερήσιου, (5 ευρώ και πάλι για τα ταμειακώς εντάξει μέλη).
Επειδή δεν είναι εύκολο να δίνονται τα εισιτήρια διαρκείας στις ώρες των προβολών, θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε αυτή την Κυριακή (20 Φεβρουαρίου) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των γενεθλίων. (Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει στα γενέθλια, αλλά θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, ας μου στείλει ένα μήνυμα να συνεννοηθούμε).
Γι αυτό λοιπόν θα είναι καλά αυτή την Κυριακή α) να τακτοποιήσουμε τη συνδρομή μας και β) να προμηθευτούμε την κάρτα μας.
Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κι ένα νέο μήνυμα για να ζητήσουμε τους συνηθισμένους μας εθελοντές για τον πάγκο της εισόδου του φεστιβάλ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

(Για φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή δείτε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: