Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

"Φοιτητική Ζωή" (Εκδήλωση 231)

Αγαπητοί φίλοι,

Για όλους εσάς που δεν μπορέσατε να βρεθείτε στο φεστιβάλ της Σύρου, για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε το Ραδιοφωνικό Θεατρικό του πρωινού του Σαββάτου στο φεστιβάλ, λόγω στενότητας χώρου ή χρόνου, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που το άκουσαν, και δεν είχαν την ευκαιρία να το συζητήσουν, η ΑΛΕΦ σάς καλεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στην Καφετέρια ΦΑΕΙΝΟΝ (Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη) στην παρουσίαση του Ραδιοφωνικού Θεατρικού του Κώστα Χαρίτου «Φοιτητική Ζωή».

Το έργο παρουσιάστηκε από μέλη της ομάδας Μίμου Άπτου της Ερμούπολης Σύρου στο Ραδιόφωνο. Η σκηνοθεσία έγινε από τις Αδελφές (Μαρία και Γιάννα) Ζωίδου. Στους ήχους οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Νίκος Μονογιός. Στο στούντιο εγγραφής ο Βαγγέλης Ευαγγελίου. Διαβάζουν οι Ειρήνη Σαββοπούλου, Νίκος Βελίγκος, Κάτια Φάκου, Κλεάνθης Καρακώτσιου.

Ελάτε να ακούσουμε, να κουβεντιάσουμε για τη μεταφορά ενός διηγήματος, γραμμένου για θεατρικό στο ραδιόφωνο, μια περιοχή ανεξερεύνητη για τους περισσότερους από μας, και φυσικά να πιούμε τα αγαπημένα μας ποτά στη ζεστή ατμόσφαιρα του ΦΑΕΙΝΟΝ
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: