Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

[ΛΕ013] Πρώτη αναγγελία

Αγαπητοί φίλοι,
Τελειώνοντας το 12ο εργαστήριο το Νοέμβριο, υποσχεθήκαμε το 13ο εργαστήριο μέσα στο Μάιο.
Η πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του εργαστηρίου είναι το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου (μακριά από Πάσχα και Πρωτομαγιά, πριν τις Πανελλήνιες, τις Ευρωεκλογές και τις ζέστες του Ιουνίου).
Σε περίπτωση μεγάλης ανατροπής (σύμπτωση με Φεστιβάλ Σύρου), η επόμενη ημερομηνία θα είναι το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου.
Για όσους είναι καινούργιοι στο σπορ, θυμίζουμε ότι η κατάθεση διηγημάτων έχει συνήθως μια προθεσμία γύρω στον ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή, άρα μιλάμε για περίπου τις 17 Απριλίου. Επειδή είμαστε καλά παιδιά, κι επειδή 19 Απριλίου είναι το Πάσχα, η προθεσμία μπορεί να παίξει μέχρι τις 20 Απριλίου προς εκμετάλλευση των αργιών.
Από την άλλη, επειδή την τελευταία φορά η ζήτηση υπερκάλυψε τη δυνατότητα ενός Σαββατοκύριακου κι αναγκαστήκαμε με μεγάλη στενοχώρια ν' αφήσουμε έξω τα δυο τελευταία, κι επειδή φαίνεται ότι το maximum διηγημάτων που μπορεί να συζητηθεί επικοδομητικά μέσα σε δυο μέρες είναι τα 12, αυτή τη φορά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η προσθεμία υποβολής διηγημάτων θα είναι μέχρις τις 20 Απριλίου ή μέχρι να συμπληρωθούν 12 διηγήματα. (Εννοείται αν δεν έχουμε 12 διηγήματα μέχρι κάποια λογική στιγμή, το εργαστήριο θα γίνει και με λιγότερα).

Σε πρώτη φάση, στείλτε μας ένα μήνυμα (e-mail) για την επιθυμία συμμετοχής σας.
Θα σας ενημερώνουμε συχνά για την πρόοδο της συλλογής διηγημάτων για να ξέρετε πού βρίσκεται ο μετρητής.

Φιλικά
Οι διοργανωτές : Κώστας Χαρίτος & Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: