Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Διήγημα Καρακούδα (Εκδήλωση 218)

Αγαπητοί φίλοι,
Η ΑΛΕΦ σάς καλεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 19:30 σε ανάγνωση διηγήματος του μέλους μας Χέντβιγκ Καρακούδα.
Μη χάσετε αυτή τη συγκέντρωση για τους εξής λόγους:

1) Θα συγκεντρωθούμε σε ένα νέο καφέ-βιβλιοπωλείο, το ΈΝΑΣΤΡΟΝ, Σόλωνος 101 (τηλ. 2103828161). Είναι μια καινούργια, ωραία αίθουσα, που αξίζει να εγκαινιάσουμε.

2) Λόγω του ότι η ημερομηνία συμπίπτει με την ημέρα της γυναίκας, η επιλογή του διηγήματος από γυναίκα συγγραφέα, με τον τίτλο "Ένας καλός γάμος", άπτεται του θέματος των φύλων, του γάμου και της οικογένειας.
Το διήγημα είχε παρουσιαστεί στο 12ο εργαστήριο της ΑΛΕΦ το Νοέμβριο.

3) Λίγες μέρες μετά ακολουθεί το 4ο φεστιβάλ ταινιών sff-rated (από 12 μέχρι 18 Μαρτίου).
Η τιμολογιακή πολιτική του φεστιβάλ (σε συνεννόηση με τον Κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ) είναι η ακόλουθη:

Α. Γενική είσοδος πλην μελών ΑΛΕΦ
1) Κανονικό ημερήσιο εισιτήριο 7,5 ευρώ.
2) Μειωμένο ημερήσιο εισιτήριο 5 ευρώ.

Β. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΕΦ
1) Δυνατότητα αγοράς εβδομαδιαίου εισιτηρίου αξίας 15 ευρώ. Δίνει πρόσβαση σε όλες τις ημέρες και όλες τις προβολές του φεστιβάλ. Επειδή δεν θα εκδοθούν από το σινεμά εισιτήρια διαρκείας γιατί οι διατυπώσεις είναι πολλές, το εισιτήριο διαρκείας θα διανεμηθεί ΜΟΝΟ στην εκδήλωση της ΑΛΕΦ την Κυριακή 8 Μαρτίου.
Την Κυριακή λοιπόν δίνεται η ευκαιρία, σε όσους θέλουν, να αγοράσουν ένα πάρα πολύ φτηνό εισιτήριο για περίπου πενήντα ώρες θεάματος.
2) Όποιος δεν ενδιαφέρεται για το εβδομαδιαίο, με την επίδειξη της κάρτας μέλους στο ταμείο του Μικρόκοσμου, θα πληρώνει το μειωμένο ημερήσιο εισιτήριο των 5 ευρώ για κάθε μέρα που θα έρχεται.
Για όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς εντάξει στις 8 Μαρτίου θα είναι μια ευκαιρία να τακτοποιήσουν το λογαριασμό τους και να παραλάβουν και το εισιτήριο. Ο ταμίας θα μας περιμένει με ανοιχτά μπλοκάκια!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να δούμε τη νέα αίθουσα, να ακούσουμε το διήγημα, να πιούμε, να κουβεντιάσουμε και να οργανώσουμε τα υπόλοιπα.
Υ.Γ. Να θυμίσουμε επίσης ότι παρόλο που υπάρχει ανταπόκριση για τον πάγκο της ΑΛΕΦ στο sff-rated, αναζητούνται ακόμη ένας-δυο εθελοντές.

Εκ μέρους του Δ.Σ. : Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: