Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Διαδικτυακό Συνέδριο Future Fiction

Αγαπητοί φίλοι,

ελπίζουμε να είστε όλοι καλά.


Σας προωθούμε μια πρόσκληση του Francesco Verso για παρακολούθηση του διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνει η Future Fiction μεταξύ 17 και 20 Σεπτεμβρίου με ομιλητές από πολλές χώρες του κόσμου σχετικά με τις ποικίλες μορφές της επιστημονικής φαντασίας παγκοσμίως.

Το πλήρες πρόγραμμα βρίσκεται εδώ: https://www.futureconsf.com/schedule 
και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συνέδριο θα μεταδοθεί ολόκληρο και δωρεάν στο YouTube στη διεύθυνση:www.youtube.com/futureconsf.


Θα υπάρχει και το παρακάτω κανάλι επικοινωνίας: Discord Channel για δημόσια συζήτηση πριν και μετά το συνέδριο: http://discord.gg/8VxFjb5


 
Οι διοργανωτές σχεδιάζουν επίσης μια προθέρμανση την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου για να κουβεντιάσουν τις λεπτομέρειες στην πλατφόρμα Zoom.

Sunday, September 6th
Zoom ID: 865 0627 1184
Passcode: 121212
Time: Beijing: 11pm, Moscow: 6pm, Rome: 5pm, Lagos: 4pm, Brasília: 12pm (noon), New York: 11am, Los Angeles: 8am.
Room capacity: up to 100 people

Όποιος θέλει μπορεί να το παρακολουθήσει και να προωθήσει την πρόσκληση σε όποια άλλα άτομα τυχόν ενδιαφέρονται.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

============ ============ ============

Η πρόσκληση εδώ : 

Δεν υπάρχουν σχόλια: