Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση, Κυριακή 24-09-2017

Αγαπητοί φίλοι,
Τα σχολεία άνοιξαν, αλλά καθώς οι ζέστες κρατούν ακόμη, αντί να ευχηθούμε Καλό Φθινόπωρο, ανακοινώνουμε ότι η πρώτη επίσημη εκδήλωση της φετινής σεζόν θα είναι μια δροσερή μπυρομάζωξη στο ΦΑΕΙΝΟΝ (Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη) την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:30.
Ελάτε να βρεθούμε από κοντά, να τα πούμε πάνω από τους καφέδες και τα ποτά μας, να μιλήσουμε για φαντασία και πραγματικότητα και να οργανώσουμε την ΑΛΕΦική μας χρονιά.
Με την ευκαιρία, θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η ΑΛΕΦ συμμετέχει και πάλι στις εκδηλώσεις του ΦantactiCon (7 και 8 Οκτωβρίου), αυτή τη φορά όχι με απλό περίπτερο παρουσίας αλλά με χώρο πωλήσεων (ανθολογίες της ΑΛΕΦ, Φανταστικά Χρονικά και DVD από τα προηγούμενα sff-rated). 
Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε λίγο από τον χρόνο σας εκείνο το Σαββατοκύριακο για βοήθεια στον πάγκο.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πλήρως από τους διοργανωτές του ΦantastiCon (γνωρίζουμε τα σεμινάρια αλλά όχι τις υπόλοιπες εκδηλώσεις), οπότε ίσως δεν μπορείτε να προγραμματίσετε με βεβαιότητα ποιες ώρες θα θέλετε να είστε στο περίπτερο της ΑΛΕΦ, αλλά στέλνουμε το αίτημα για εθελοντές από σήμερα, ώστε να το έχουν υπόψη όσοι τυχούν μπορούν να βοηθήσουν εκείνες τις δύο μέρες.
Θα ακολουθήσει νέο μήνυμα όταν θα έχουμε περισσότερα νέα για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων. Στο μεταξύ, μπορούν και οι υποψήφιοι εθελοντές να κοιτάζουν σ' αυτή την ιστοσελίδα.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να σας δούμε όλους στην πρώτη μας συνάντηση.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: