Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώτη συνάντηση της φετινής σεζόν

Αγαπητοί φίλοι,
η πρώτη εκδήλωση της φετινής σεζόν θα είναι η καθιερωμένη μας συγκέντρωση για καφέδες, μπύρες, κουβέντα και ανταλλαγή ιδεών την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην Καφετέρια "ΦΑΕΙΝΟΝ" (Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη). 
Ελάτε να τα πούμε από κοντά.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Λέσχη μας θα έχει παρουσία με περίπτερο το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου στο ΦantastiCon (Μασσαλίας 22, στην Αμερικάνικη Ένωση), ενώ υπάρχει προγραμματισμένη και παρουσίαση εργασίας, σεμινάριο και συμμετοχές σε εκδηλώσεις από μέλη μας. Οι ώρες παρουσίας μας θα είναι από περίπου 11:00 μέχρι περίπου 21:00 και τις δυο ημέρες και παρακαλούμε για εθελοντές να πλαισιώσουν τον πάγκο. Η πρόταση είναι για βάρδιες σε τρεις ζώνες (περίπου 11:00 - 14:30, 14:30 - 18:00, 18:00 - 21:00), αλλά το σχήμα μπορεί να είναι πολύ πιο ευέλικτο αν υπάρχουν αρκετά άτομα.
Όσοι επιθυμούν να περάσουν μερικές ώρες στον πάγκο της ΑΛΕΦ, συζητώντας με κόσμο και μοιράζοντας φυλλάδια και σελιδοδείκτες με πληροφορίες για τη Λέσχη, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ως εθελοντές, απαντώντας στο συγκεκριμένο mail και αναφέροντας και τον χρόνο που μπορούν να παραστούν. 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, το πρόγραμμα του ΦantastiCon βρίσκεται σ' αυτή τη διεύθυνση: https://www.fantasticon.gr/programma/ (αλλά υπάρχουν ακόμα μικρές αλλαγές).
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου 

(Δημοσιεύθηκε στις 13-09-2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια: