Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Συνεστίαση Δεκέμβρη 2015

Αγαπητοί φίλοι,

1. Χειμερινή Συνεστίαση 

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η καθιερωμένη χειμερινή συνεστίαση της ΑΛΕΦ. Ο τόπος της συνεστίασης είναι η ταβέρνα Αλεξάνδρα, Αργεντινής Δημοκρατίας 8Α και Ζωναρά 21 (γωνία) Νεάπολη (Τηλ. 210 6420874).

Ώρα προσέλευσης γύρω στις 21.00 με στόχο την έναρξη του σερβιρίσματος στις 21.30.
Παρακαλούμε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης
, καθώς το μενού (όπως θα δείτε παρακάτω) έχει πρώτα πιάτα ανά τέσσερα άτομα και η κατάσταση μπερδεύεται αν δεν είναι όλοι παρόντες στην έναρξη του σερβιρίσματος.
Το μενού περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Πρώτα πιάτα:
- Τυροκροκέτες   (ανά 4 άτομα)
- Σουτζουκάκια σε σάλτσα  (ανά 4 άτομα)
- Σαλάτα εποχής με τομάτα, αγγούρι, μαρούλι, πράσινες πιπεριές, κάπαρη ,βαλσάμικο ξύδι και ελαιόλαδο αρωματισμένο με θυμάρι  (ανά 4 άτομα)                                                        

Κυρίως πιάτα - Επιλογή ένα από:
- Μπιφτέκια από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά ψημένα στα κάρβουνα, πάνω σε ψητή τομάτα. Συνοδεύονται από πατάτες τηγανητές ,  ή      
- Σνίτσελ κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας και ρύζι λαχανικών , ή
- Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά. Συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές , ή
- Λινγκουϊνι με σπανάκι, ψητές τομάτες, ελιές και κουκουνάρι.    

Τιμή ανά άτομο € 16,50  (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται ποτά και επιδόρπια )

Οι τιμές των ποτών είναι οι εξής:

-- Μπύρα ντραφτ μικρό ποτήρι 2 €
-- Μπύρα ντραφτ μεγάλο ποτήρι 3,30 €
-- Αναψυκτικά 2 €
-- Κρασί χύμα κόκκινο 8,60 € / λίτρο
-- Κρασί χύμα λευκό 7,80 € / λίτρο
Μπορίτε να δηλώσετε συμμετοχή απαντώντας σε αυτό το mail. Όσο συντομότερα έχουμε τον αριθμό των ατόμων τόσο καλύτερα θα οργανωθεί η βραδιά.
2. Ανακοίνωση
Το Δ.Σ. υλοποίησε πρόσφατα την πρόθεση που είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης για αγορά νέου βίντεοπροβολέα προς αντικατάσταση του προηγούμενου.
Ο νέος προβολέας είναι βελτιωμένος ως προς τα χαρακτηριστικά του και αναμένουμε να τον εγκαινιάσουμε στην επόμενη προβολή ταινίας. Ωστόσο, επειδή ο παλιός παραμένει λειτουργικός, το Δ.Σ. αποφάσισε να προβεί σε κλήρωση του παλιού προβολέα ανάμεσα στα ταμειακώς εντάξει (ενήμερα μέχρι και 2ο εξάμηνο 2015) μέλη τα οποία θα εκδηλώσουν πρόθεση ενδιαφέροντος. Η κλήρωση θα γίνει στην κοπή της πίτας για το 2016 (στις 10 Ιανουαρίου) και θα είναι ανεξάρτητη από το δώρο της πίτας. Όσα μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην κλήρωση μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να φροντίσουν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και το βράδυ της κοπής της πίτας. (Θα ακολουθήσει δεύτερη ανακοίνωση για την πίτα όταν θα πλησιάζει η Πρωτοχρονιά).
Σε όσους δεν δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε από κοντά μέχρι την επόμενη μας συνάντηση, ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: