Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

17α γενέθλια της ΑΛΕΦ

Αγαπητοί φίλοι,
Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια από εκείνο το απόγευμα του Φεβρουαρίου που μαζεύτηκε μια παρέα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον την αγάπη για το Φανταστικό και την Επιστημονική Φαντασία ιδιαίτερα και αποφάσισαν να ιδρύσουν μια Λέσχη. 
Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η ΑΛΕΦ οργάνωσε εκδηλώσεις, παρουσίασε βιβλία, διάβασε διηγήματα μελών και μη, πρόβαλε ταινίες, ίδρυσε λογοτεχνικά εργαστήρια και κινηματογραφικά φεστιβάλ, και παράλληλα είχε τη χαρά να δει πολλούς από τους άγνωστους της πρώτης συνάντησης να γίνονται στενοί και θερμοί φίλοι.

Σας καλούμε λοιπόν στα γενέθλια της Λέσχης την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στην Καφετέρια ΦΑΕΙΝΟΝ (Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια). 
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους για να θυμηθούμε και να κουβεντιάσουμε για όλα αυτά, αλλά και για να ανταλλάξουμε απόψεις για κάθε τι, πάνω από ένα λαχαριστό κομμάτι τούρτας και παρέα με τα αγαπημένα μας ποτάκια.
Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τη συνδρομή για το νέο έτος, μια που ήδη ο Φεβρουάριος προχωράει.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου



Δεν υπάρχουν σχόλια: