Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

[ΛΕ014] πρώτη κλήση

Αγαπητοί φίλοι,
Κλείνοντας το 13ο εργαστήριο το Μάιο, δώσαμε ένα χαλαρό ραντεβού για το 14ο μέσα στο Νοέμβριο. Επειδή ο καιρός περνάει, αυτή είναι πρώτη κλήση και υπενθύμιση για τη διεξαγωγή του νέου εργαστηρίου, το οποίο συμπίπτει περίπου και με τα δέκα χρόνια από την έναρξη του θεσμού. (Αμ πώς; Κάτι δε θα βρίσκαμε για να γιορτάσουμε; :-) )
Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του εργαστηρίου (πλην απροόπτου) θα είναι το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου 2009. Περισσότερες λεπτομέρειες στην πορεία. Με αυτό σαν γνώμονα και με δεδομένο ότι θα πρέπει όλοι να έχουμε τα διηγήματα ένα λογικό χρονικό διάστημα πιο μπροστά στα χέρια μας, θέτουμε σαν καταληκτική ημερομηνία υποβολής τις 20 Οκτωβρίου.
Μια που η πείρα αποδεικνύει ότι περίπου 12 διηγήματα είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να συζητηθεί με άνεση μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, τα διηγήματα θα γίνονται δεκτά μέχρις ότου συμπληρωθεί ο αριθμός των δώδεκα.
Όπως και την προηγούμενη φορά, θα ενημερώνουμε σε τακτά διαστήματα για τον αριθμό των διηγημάτων που έχουν παραληφθεί.

Επιτροχάδην, υπενθυμίζουμε και τους όρους που πρέπει να πληρούνται (πλην των ημερομηνιών):
- Το διήγημα να ανήκει στο χώρο του φανταστικού (ε.φ., φάντασυ, τρόμος, ευρύτερος φανταστικός τομέας).
- Να μην ξεπερνά κατά προτίμηση τις 7.500 λέξεις (αν και αυτό το έχουμε ξεπεράσει τουλάχιστον από μια φορά κάθε φορά).
- Δεν υπάρχει κάτω όριο λέξεων.

Σε μια πρώτη φάση και για να μην λαμβάνετε mail που δεν σας αφορούν, απλώς δηλώστε αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε. (Και πολύ ευχαρίστως, στείλτε και το διήγημά σας, αν είναι έτοιμο, για να παίρνει σειρά).

Οι διοργανωτές
Κώστας Χαρίτος και Βάσω Χρήστου

13-09-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: