Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Διαγωνισμός μικρών σεναρίων

Ο καλύτερος διαγωνισμός, πάρα πολύ μικρών σεναρίων,
είναι έτοιμος και περιμένει τις συμμετοχές σας.


Η t-short, με συνδιοργανωτή την Ακαδημία Τέχνης του Ι.Ε.Κ Ακμή, σχεδίασε ένα από τους πλέον σημαντικούς διαγωνισμούς με άξονα τα πάρα πολύ μικρά σενάρια.

Δυνατή ιδέα, Μικρό σενάριο, Εφικτή παραγωγή, είναι τα τρία χαρακτηριστικά του διαγωνισμού που καλείστε να λάβετε υπ΄ όψιν σας για τα σενάρια που θα καταθέσετε.

Αποτελεσματικότητα στα βραβεία, που εγγυώνται την επιτυχή κατάληξη των βραβευμένων σεναρίων στο τελικό ζητούμενό τους: την ίδια την ταινία.

t-short / Ακαδημία τέχνης του Ι.Ε.Κ. Ακμή / Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου / Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου / Κινηματογραφικά Εργαστήρια Σκλαβή / Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας / Kodak / Graal / Ροδακιό / Ελληνικό Δίκτυο εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης /
και
Τράπεζα σεναρίων για όλα τα σενάρια / Βραβείο έκδοσης για τα βραβευμένα σενάρια / Βραβείο καλύτερου σεναρίου με low budget παραγωγή / Βραβείο σεναρίου με περιεχόμενο θέματος επιστημονικής φαντασίας / Βραβείο σεναρίου κινουμένου σχεδίου / Βραβείο αποπεράτωσης ταινίας βραβευμένου σεναρίου / Βραβείο τεχνικού εξοπλισμού για γύρισμα βραβευμένου σεναρίου / Βραβείο post για βραβευμένο σενάριο / Βραβείο διανομής ταινίας απο βραβευμένο σενάριο / Παραγωγή dvd με τα υποβληθέντα σενάρια που γίνονται ταινίες / Διάφορες εκδηλώσεις για τα σενάρια και τις ταινίες που ολοκληρώθηκαν απο αυτά και πολλά ακόμα που αναμένεται να έρθουν και για τα οποία θα ειδοποιείστε άμεσα.

Ξεκινήστε λοιπόν το γράψιμο για
πάρα... πάρα... πολύ... μικρά... και καταπληκτικά σενάρια!
καλή επιτυχία

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στη σελίδα της microγραφής

Δεν υπάρχουν σχόλια: