Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

[ΛΕ010] πρώτη ειδοποίηση

1η ειδοποίηση για το δέκατο λογοτεχνικό εργαστήριο της ΑΛΕΦ

Αγαπητοί φίλοι,
Καλό Φθινόπωρο σε όλους. Ελπίζουμε να ήταν ένα δημιουργικό από συγγραφικής πλευράς καλοκαίρι, γιατί τώρα που περιμαζευτήκαμε από διακοπές και εκλογές, αισιοδοξούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την οργάνωση του 10ου εργαστηρίου.
Μια από τις πιθανότερες ημερομηνίες (με βάση και τον γενικότερο προγραμματισμό των εκδηλώσεων της ΑΛΕΦ, για τον οποίο θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση) είναι το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου.
Παρόλο που μπορεί να υπάρξει κάποια απόκλιση της τάξης της μιας εβδομάδας, εμείς ας προσπαθήσουμε να οργανωθούμε για να είμαστε έτοιμοι μέσα στο Νοέμβριο.
Έτσι λοιπόν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με ή χωρίς διήγημα, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους (και όσο πιο έγκαιρα τόσο καλύτερα για να ξέρουμε από νωρίς τον τελικό αριθμό μετεχόντων, μια που τις τελευταίες φορές σπάσαμε τα ρεκόρ).
Όσοι έχουν έτοιμο διήγημα μπορούν να το στείλουν άμεσα.
Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή διηγημάτων θα είναι η 20ή Οκτωβρίου (άντε και λίγο ακόμη για τους αργοπορημένους, αλλά θα θέλαμε να έχουμε μοιράσει τα διηγήματα περίπου ένα μήνα πριν το εργαστήριο).

Περιμένουμε τις συμμετοχές.
Φιλικά
Κώστας Χαρίτος & Βάσω Χρήστου (20/09/2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: