Σάββατο 16 Ιουνίου 2007

Θερινή Συνεστίαση 2007 (Εκδήλωση 186)

Επί του πιεστηρίου : Η συνεστίαση έγινε.
Ειλικρινά, ήσαν όλα υπέροχα! Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες για την φιλοξενία και τον καιρό που σταμάτησε να ψιχαλίζει την αυλή μόλις πλησίασε η ώρα προσέλευσης.


Η αρχική ανακοίνωση έλεγε :

Αγαπητοί φίλοι,
Όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η θερινή συνεστίαση της ΑΛΕΦ θα γίνει και πάλι στον κήπο της Έδρας, Γ. Μπλέσσα 32, στο σπίτι των Κατσαβών.

Η ημερομηνία θα είναι το Σάββατο 16 Ιουνίου (για να μπορούμε να καθίσουμε άνετα αργά) και η ώρα έναρξης περίπου γύρω στις 9.00 μ.μ.

Το τραπέζι θα είναι ρεφενέ, με την πάγια πρόταση να φέρουν οι εργένηδες ό,τι είναι πιο εύκολο : ποτά, αναψυκτικά, μπύρες, παγωτό κλπ. Επειδή ο χώρος αποθήκευσης ποτών είναι σχετικά περιορισμένος, παρακαλούνται όσοι φέρουν ποτά που χρειάζονται ψυγείο να τα φέρουν ήδη παγωμένα, κι αν υπάρχει και κανένα φορητό ψυγείο με παγωμένες κυψέλες είναι κι αυτό ευπρόσδεκτο.

Για όσους μπορούν να μαγειρέψουν (ή να προμηθευτούν), μερικές καλές ιδέες θα ήταν:
1) Από κρεατικά: Μπιφτέκια, κεφτεδάκια, ψητό κοτόπουλο, σουβλάκια
2) Ζυμαρικά ή ρύζι με οποιαδήποτε συνταγή και συνδυασμό
3) Σαλάτες διαφόρων ειδών: Θαλασσινών, Λαχανικών, Ζυμαρικών, συνδυασμοί των ανωτέρω και των προηγουμένων κλπ.
4) Βοηθητικά είδη: Τυροπιτάκια, και γενικώς *πιτάκια, μπόμπες, ντιπ κλπ.
5) Όποια άλλη καλή συνταγή έχει ο καθένας κατά νου.
6) Γλυκά (πλην τούρτας που βρίσκεται ήδη στις προσφορές).

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τον αριθμό ατόμων και τη συνεισφορά στη Βάσω (vasso@hol.gr ή έξι εννιά επτά δύο τέσσερα τρία τέσσερα ένα έξι πέντε) για να ενημερωθεί η Αντωνία για τον αριθμό ατόμων ούτως ώστε να κανονιστούν τραπέζια, καρέκλες κλπ. και για να ξέρουμε περίπου αριθμό σε περίπτωση που θα υπάρχει πρόγνωση κακοκαιρίας.
Αν δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση στον κήπο λόγω βροχής ή λάσπης, υπάρχουν δυο εναλλακτικές : να μεταφερθεί η συνεστίαση την Παρασκευή 22 Ιουνίου ή να προσπαθήσουμε έστω και την τελευταία στιγμή να κλείσουμε ταβέρνα. Γι αυτό το τελευταίο θα χρειαστούμε οπωσδήποτε αριθμό ατόμων.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους το επόμενο Σάββατο και να ευχηθούμε από κοντά Καλό Καλοκαίρι

Εκ μέρους του Δ.Σ. : Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: