Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

[Ιστορία 52]

16/12/2008 Για τον επαναπρογραμματισμό της ταινίας [Ιστορία 52], προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία μετά τις γιορτές, που να είναι διαθέσιμη και η αίθουσα και ο σκηνοθέτης.


07/12/2008 :   
Ε Κ Τ Α Κ Τ Η  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :
  
Η προγραμματισμένη για σήμερα προβολή της ταινίας του Αλέξη Αλεξίου "Ιστορία 52" αναβάλλεται αφού το διοικητικό συμβούλιο της ΑΛΕΦ δεν θεωρεί πρέπον να πραγματοποιήσει την εκδήλωση μετά τον τραγικό θάνατο του δεκαπεντάχρονου. Εξάλλου, κρίνεται ότι υπάρχει δυσκολία διαθεσιμότητας της αίθουσας και πρόσβασης των μελών και του εξοπλισμού προβολής (προβολέα και οθόνης). Η νέα ημερομηνία της προβολής θα ανακοινωθεί από τον ιστότοπο της ΑΛΕΦ.

  



Αγαπητοί φίλοι,
Η ΑΛΕΦ σάς προσκαλεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19:30 στην προβολή της ταινίας

[Ιστορία 52],

στην Αίθουσα Κασίων (3ης Σεπτεμβρίου 56, 2ος όροφος).
Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο.
Παίζουν ο Γιώργος Κακανάκης, η Σεραφίτα Γρηγοριάδου κ.ά.
Η ταινία έχει τιμηθεί με το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου (στον Αλέξη Αλεξίου) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Καταλονίας. Στην προβολή μας θα παρευρεθεί και ο σκηνοθέτης, με τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ταινία του.
Σας περιμένουμε όλους

Εκ μέρους του Δ.Σ της ΑΛΕΦ : Βάσω Χρήστου

( Διαβάστε και την ανάρτηση του PiKei εδώ )

7 σχόλια:

SpirosK photography είπε...

Καλό θα ήταν να μας είχατε ενημερώσει νωρίτερα για την ακύρωση της προβολής πάντως, μερικοί πήγαμε μόνο και μόνο για να βρούμε το κτίριο κλειδωμένο...

Emmanuel Manolas είπε...

Τα μέλη ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά και αμέσως, [Κυ 16:50], τροποποιήθηκε η ανάρτηση να ενημερώνει για την αναβολή. Η ανακοίνωση του ΔΣ αναρτήθηκε μόλις διατυπώθηκε, [Κυ 17:50].
Πιστεύω ότι αυτά είναι παντελώς ασήμαντα όταν έχουμε ένα παιδί σκοτωμένο.
Μανωλάς Εμμανουήλ

SpirosK photography είπε...

Κατ'αρχήν μπορεί να μην μπόρεσα να πληρώσω τη συνδρομή, γιατί δε βρήκα χρόνο να έρθω στις προηγούμενες συναντήσεις (αν και δε θα έπρεπε να απολογούμαι, συνήθως έχω δουλειά τις Κυριακές), όμως πιστεύω ότι είμαι μέλος και επιπλέον η Λέσχη έχει και μια ηλεκτρονική λίστα, στην οποία ποτέ δε στάλθηκε τίποτα περί ακύρωσης(στάλθηκε όμως η ανακοίνωση προβολής).

Επιπλέον, δεν μπορείς να λες έγκαιρη ανακοίνωση μόλις 1μιση ώρα πριν την προβολή. Δεν είμαστε όλοι κολλημένοι πάνω από ένα υπολογιστή μέχρι τελευταία στιγμή.

Τέλος, όσον αφορά την τελευταία πρόταση, η δράση μιας Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας δεν μπορεί να επηρρεάζεται από τα γεγονότα της επικαιρότητας ή/και καθημερινότητας, κατά την ταπεινή άποψή μου. Υπόψη, δεν υποβιβάζω το γεγονός ή τη σημασία του για την κοινωνία ως σύνολο. Αλλά αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε από κοντά, την επόμενη φορά που θα μπορέσω να έρθω σε κάποια εκδήλωση.

Emmanuel Manolas είπε...

1. Δεν είπα ποτέ "έγκαιρη ανακοίνωση". Είπα ότι άλλαξα την ανάρτηση μόλις μου τηλεφώνησαν για την αναβολή, μία ώρα προτού παραλάβω την γραπτή ανακοίνωση του ΔΣ.
2. Λέγοντας "τα μέλη ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά" σας μετέφερα την φράση προς εμένα της Βάσως Χ. [έχουμε αρχίσει τα τηλεφωνήματα για να τους ειδοποιήσουμε όλους]. Υπέθεσα λοιπόν ότι μας είναι γνωστά μόνο τα τηλέφωνα των μελών και όχι των διαφόρων επισκεπτών των εκδηλώσεων. Δεν διατύπωσα (ούτε υπονόησα) ότι το όνομα [SpirosK] ανήκει σε μέλος που δεν έχει πληρώσει την συνδρομή του.
3. Αρμόδιοι για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και για την ενημέρωση των μελών είναι οι εκλεγμένοι στο ΔΣ της ΑΛΕΦ. Παρακαλώ απευθυνθείτε στο ΔΣ με e-mail. Από την μεριά μου, ως διαχειριστής του ιστολογίου, ενήργησα όσο ταχύτερα μπορούσα, μόλις ειδοποιήθηκα.
Μανωλάς Εμμανουήλ

Vasso είπε...

Όταν αποφασίστηκε η αναβολή, αρχίσαμε να τηλεφωνούμε αρκετοί και προς αρκετούς. Από κάποια στιγμή και μετά, όποιο τηλέφωνο και αν έπαιρνα, μάθαινα ότι είχε ήδη ενημερωθεί ο ενδιαφερόμενος, επειδή η αλληλοκάλυψη μεταξύ μελών είναι αρκετά μεγάλη.
Ζητώ συγνώμη αν κάποιος δεν ειδοποιήθηκε και ας θεωρηθεί αποκλειστικά δική μου ευθύνη, εφ'οσον μόνο εγώ έχω διαθέσιμο το βιβλίο μελών.
Δεν τέθηκε ποτέ θέμα πληρωμής συνδρομής και προφανώς το τελαυταίο που επιθυμούμε είναι να ταλαιπωρήσουμε οποιονδήποτε.


Βάσω Χρήστου

vkritikos είπε...

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστης εσύ και όλοι όσοι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως.

Δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν στάθηκε δυνατό να σταλεί συντομότερα σχετική ειδοποίηση.

Βαγγέλης Κρητικός
Πρόεδρος ΔΣ ΑΛΕΦ

SpirosK photography είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση. Συγγνώμη για την αναστάτωση.