Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η Judy Blish μιλάει στην Άλεφ

Αγαπητοί φίλοι,
η ΑΛΕΦ έχει τη μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:30 στο καφέ-βιβλιοπωλείο ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Σόλωνος 101) στην ομιλία της Judy Blish (Judith Ann Lawrence Blish), την οποία ταιριάζει να ονομάσουμε "Once Upon a Time in America".

Η κυρία Blish, η οποία ζει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στην Αθήνα και έχει τιμήσει και άλλες εκδηλώσεις μας, θα μας μιλήσει για τη ζωή και τα δρώμενα παλαιότερων εποχών της Επιστημονικής Φαντασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το περιεχόμενο της ομιλίας θα είναι διανθισμένο με παραλειπόμενα, κάποια από τα οποία φαίνεται πως θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα.
Ελάτε να δούμε γεγονότα στο φως μιας άλλης εποχής, να ρωτήσουμε και να συζητήσουμε με την ομιλήτρια και, φυσικά, να περάσουμε μια όμορφη βραδιά παρέα σ' ένα ευχάριστο και φιλόξενο χώρο.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου η ΑΛΕΦ συμμετέχει στη διοργάνωση ΦantastiCon (Ελληνοαμερικάνικη Ένωση) με το περίπτερο πωλήσεων C12 στο ισόγειο, καθώς και με ενεργή συμμετοχή μελών της σε ομιλίες και εκδηλώσεις.
Τέλος ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για το νέο ΔΣ έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου (Θα ακολουθήσει αναλυτικό μήνυμα μέσα στις επόμενες μέρες).
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στις προσεχείς εκδηλώσεις

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: