Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Γενική Συνέλευση 2019

Αγαπητοί φίλοι,
το Δ.Σ. της ΑΛΕΦ σάς καλεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Κασίων (3ης Σεπτεμβρίου 56, 2ος όροφος) στην τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση και τις επακόλουθες αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. .

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1.      Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. για το έτος 2018-2019.
2.      Αναφορά των Λογοτεχνικών Εργαστηρίων, 32ου και 33ου.
3.      Εκδοτική και Οικονομική πορεία του περιοδικού & των ανθολογιών.
4.      Οικονομικός απολογισμός για το διάστημα 2018-2019.
5.      Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6.      Συζήτηση προϋπολογισμού του έτους 2019-2020.
7.      Προτάσεις-Εισηγήσεις στο Δ.Σ. .
8.      Θέματα και προτάσεις που θα τεθούν προς συζήτηση από τα μέλη,
9.      Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και αρχαιρεσίες Δ.Σ. .

(Θέματα προς συζήτηση και υποψηφιότητες μπορούν τα τεθούν είτε νωρίτερα, με μήνυμα στο e-mailvasso.christou@gmail.com είτε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης)

Δικαίωμα συμμετοχής και υποβολής προτάσεων στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη της ΑΛΕΦ. Δικαίωμα ψήφου στη Συνέλευση και στις εκλογές έχουν όλα τα τακτικά και ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΑΛΕΦ. Τακτικά μέλη είναι εκείνα για τα οποία έχει παρέλθει ένα τετράμηνο από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μέλους στο Δ.Σ. .
Ταμειακώς ενήμερα είναι όσα μέλη έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή και του Β' εξαμήνου 2019. Η εξόφληση των συνδρομών μπορεί να γίνει την ημέρα της Συνέλευσης.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης την εκδήλωση της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στις 19:30 στο ΦΑΕΙΝΟΝ, όπου η κυρία Judy Blish θα μας μιλήσει για γεγονότα και παραλειπόμενα των παλιών καλών καιρών της ε.φ. στην Αμερική.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: