Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση ΑΛΕΦ, 23/09/2018

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έρχεται και η στιγμή να ξεκινήσουμε κι εμείς τις συναντήσεις μας.
Για προθέρμανση, κλασικά, η φετινή μας πρώτη συνάντηση θα είναι κυρίως κοινωνικού ενδιαφέροντος. Σας περιμένουμε στο γνωστό μας ΦΑΕΙΝΟΝ (Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη) την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 για καφέδες, μπύρες, κουβεντούλες και μεζεδάκια.
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ΑΛΕΦ θα συμμετέχει και φέτος ενεργά στο φεστιβάλ ΦantastiCon (6 και 7 Οκτωβρίου), αφενός με περίπτερο πωλήσεων στο ισόγειο (ζητούνται εθελοντές) και αφετέρου με συμμετοχές μελών σε παρουσιάσεις και εκδηλώσεις (πάμε να τους ακούσουμε). Συγκεκριμένα (με μια μικρή επιφύλαξη ως προς τις ώρες επειδή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα), το Σάββατο στις 4:00 μ.μ. θα μιλήσει το μέλος μας Μανώλης Μανωλάς για τον Χάρλαν Έλισον, και αμέσως μετά, στις 5:00 μ.μ., θα συμμετέχουν σε πάνελ ο Βασίλης Μπαμπούρης με τον Μιχάλη Μανωλιό με θέμα "Ελληνικό Φανταστικό: το επόμενο βήμα". Το απόγευμα της Κυριακής στις 5:00 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση της μεταφρασμένςη ανθολογίας "α2525, ιστορίες από την Αθήνα του Μέλλοντος". 
Ας λάβουμε υπόψη τις ημερομηνίες και ώρες και ας σκεφτούμε όλοι αν μπορούμε να προσφέρουμε λίγο χρόνο για το περίπτερο της Λέσχης μας. Θα υπενθυμίσουμε το αίτημα για εθελοντές όταν ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή για να τα πούμε από κοντά.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΛΕΦ
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: