Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εισιτήρια για το Φεστιβάλ SFF-rated

Αγαπητοί φίλοι,
Το φεστιβάλ sff-rated ξεκινάει στις 20 Μαρτίου, είναι δηλαδή η αμέσως επόμενη εκδήλωση μετά την ανάγνωση και προβολή της Κυριακής 9 Μαρτίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, υπάρχει η δυνατότητα, τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΑΛΕΦ να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας και για τις εφτά ημέρες του φεστιβάλ και για όλες τις προβολές καθημερινά.
Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 15 Ευρώ για όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ η τιμή του απλού εισιτηρίου για μια μέρα είναι 8 ευρώ για το κοινό και 5 ευρώ για ταμειακώς εντάξει μέλη της ΑΛΕΦ. (5 ευρώ επίσης είναι η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου, π.χ. φοιτητικά και λοιπές κατηγορίες θεατών που δικαιούνται μειωμένο).
Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν την Κυριακή 9 Μαρτίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, αλλά θα είναι διαθέσιμα για τα μέλη και την πρώτη μέρα του φεστιβάλ για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Τις επόμενες μέρες θα σταλεί mail προς αναζήτηση εθελοντών για τον πάγκο της ΑΛΕΦ και τις λοιπές εργασίες που χρειάζονται στη διάρκεια του φεστιβάλ, οπότε παρακαλούμε τα μέλη ν' αρχίσουν να σκέφτονται αν και πόσο χρόνο (και ποιες μέρες) θα μπορούσαν να διαθέσουν για να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του φεστιβάλ.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: