Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Παρουσίαση "Η Θραύση των Οστών"

Οι εκδόσεις ARS NOCTURNA σάς προσκαλούν στο γνωστό πλέον «στέκι» της Οδού Λέκκα 23-25 (εντός στοάς) την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ. σε μια ομιλία-event γύρω από την Εσωτερική Φιλοσοφία έτσι όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από αριστουργήματα της λογοτεχνίας του Φανταστικού, πότε με τρόπο διάχυτο όταν η εποχή το επέτρεπε και πότε με αλληγορίες και νύξεις. 
Ας ξετυλίξουμε λοιπόν μαζί το κουβάρι του απόκρυφου και του μυστικιστικού και ας ταξιδέψουμε μέχρι τον Κόσμο του Άφαλ και τα Τρία Νησιά, εκεί όπου διαδραματίζεται "Η Θραύση των Οστών" του Στέφανου Κόκκινου, ένα βιβλίο που φλερτάρει τόσο με το fantasy όσο με την επιστημονική φαντασία και τον τρόμο. 
 Ομιλητές-συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας θα είναι ο Θανάσης Μαριολόπουλος, συγγραφέας-ερευνητής, ο οποίος θα μας «μυήσει» στον κόσμο του Εσωτερισμού, ο Στέφανος Κόκκινος που θα αναλύσει τη σχέση του Εσωτερισμού με τη Λογοτεχνία ενώ ο γνωστός σε όλους μας Θωμάς Μαστακούρης θα παρουσιάσει τη Θραύση συνεισφέροντας στη συζήτηση με δικά του σχόλια και επισημάνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: