Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Εκλογές και Λογοτεχνικό Εργαστήριο

Λοιπόν, ναι, ΟΚ, τελικά τα κατάφεραν να τις ρίξουν πάνω μας. 
Δυστυχώς η μετακίνηση του Εργαστηρίου είναι αδύνατη τόσο λόγω προγραμματισμού των υπολοίπων εκδηλώσεων της ΑΛΕΦ, όσο και επειδή κάποιοι συμμετέχοντες έρχονται από μακριά και έχουν κλείσει εισιτήρια εδώ και καιρό. 
Άλλοι λόγοι είναι ότι στις 12-13/5 είναι το Φεστιβάλ της Σύρου και γενικά ο Μάιος είναι πολύ δύσκολος μήνας, αφού μετά ακολουθούν οι Πανελλήνιες, όπου πάντα κάποιοι έχουν πρόβλημα -και πρώτος-πρώτος ο έτερος και παλαιότερος διοργανωτής που είναι εκπαιδευτικός.
Αυτό που μπορεί να γίνει, και γίνεται κάθε φορά στο Εργαστήριο όταν σε κάποιον προκύψει κάτι απρόοπτο, είναι το εξής: Έρχεται Σάββατο, είτε για όλη την ημέρα είτε  για όσο προλαβαίνει, προφανώς το διήγημά του σχολιάζεται εκτός κλήρωσης, αφήνει τα γραπτά του σχόλια για τα διηγήματα που δεν πρόλαβε, φεύγει ό,τι ώρα θέλει  και ταξιδεύει Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί. Έχει βέβαια επιπλέον τρέξιμο, αλλά είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει.
Για τους Αθηναίους ψηφοφόρους εννοείται ότι θ' αρχίσουμε αργότερα την Κυριακή το πρωί ώστε να προλάβουν να ψηφίσουν. Λεπτομέρειες από κοντά το Σάββατο.
 
Μιχάλης Μανωλιός (mman στο sff.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: