Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Λογοτεχνικό Εργαστήριο Νο.18 (αναγγελία) (Εκδήλωση 271)

Αγαπητοί φίλοι

Καλό Φθινόπωρο σε όλους και ξεκινάμε με την

Αναγγελία του 18ου Λογοτεχνικού Εργαστηρίου για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου 2011.


Μετά το επιτυχημένο πείραμα των μικτών συμμετοχών στο 17ο εργαστήριο και το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε τη διαδικασία με μέγιστο αριθμό 12 συμμετοχών, εκ των οποίων οι 8 θα είναι για μέλη της ΑΛΕΦ (παλιά και καινούργια) και οι 4 για μέλη εκτός ΑΛΕΦ. (Το ποσοστό θα τηρηθεί εφόσον υπάρξει τελικά το αντίστοιχο ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές).


Δεκτά στο εργαστήριο γίνονται διηγήματα από όλα τα είδη του Φανταστικού (Ε.Φ., Φάντασυ, Τρόμος) με όριο μέχρι 7.500 λέξεις.

Για να υπάρχει αρκετός χρόνος για ανάγνωση και σχολιασμό, η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των διηγημάτων είναι η Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Επειδή όμως ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν ήδη διηγήματα σε σειρά προτεραιότητας, μόνο η υποβολή του διηγήματος (πριν συμπληρωθεί το όριο των συμμετοχών) εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Εργαστήριο.


Όπως και τις άλλες φορές, τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΑΛΕΦ συμμετέχουν στο εργαστήριο δωρεάν.

Για τα μη μέλη η συμμετοχή είναι το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ, χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις. Το ποσό αυτό μπορεί να συμψηφιστεί με την πρώτη συνδρομή, αν κάποιος αποφασίσει να γίνει μέλος της ΑΛΕΦ μέσα στο ίδιο εξάμηνο.


Για λεπτομέρειες και υποβολές διηγημάτων, μπορείτε να ερωτήσετε τη Βάσω στο mail (razathor@otenet.gr)


Οι διοργανωτές

Κώστας Χαρίτος

Βάσω Χρήστου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

20 ευρώ;
πάτε καλά τη σήμερον ημέρα;