Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Εκδηλώσεις Οκτωβρίου 2010

Αγαπητοί φίλοι,
Υπενθυμίζουμε ότι από την Πέμπτη 7 μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, η ΑΛΕΦ θα έχει περίπτερο παρουσίας στην Τεχνόπολη (στο Γκάζι) στα πλαίσια της έκθεσης Athens Digital Week και ότι θα γίνουν οι προβολές των επιλεγμένων ταινιών από τα περασμένα sff-rated. Μέλη της ΑΛΕΦ θα είναι παρόντα στο περίπτερο. Περάστε όλοι να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις, να βρεθούμε και να κουβεντιάσουμε. Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη.

Θα ακολουθήσει και άλλο μήνυμα μετά την έκθεση, αλλά για να είστε από τώρα ενήμεροι, το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας για τον Οκτώβριο θα συνεχιστεί κανονικά στις 17 Οκτωβρίου στο ΦΑΕΙΝΟΝ, με ανάγνωση των βραβευμένων σεναρίων ε.φ. του διαγωνισμού της T-shOrt και στις 31 Οκτωβρίου με την τακτική Γενική Συνέλευση.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η κ. Φλωρεντία Οικονομίδου, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκθέσεις των φοιτητών της οποίας έχουμε δει πολλές φορές στα ΦΕΦΕ της Σύρου, παρουσιάζει το έργο της [το κλουβί / cage (video animation & prints)] από τις 4 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και ώρες Τρίτη - Παρασκευή 11:00 - 13:00 και 18:00 με 21:00 και το Σάββατο 11:00 με 14:00 στην ASTRA GALERIE (Καρυάτιδων 8, ΑΚΡΟΠΟΛΗ)

Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: