Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

[ΛΕ015] πρώτη κλήση

Αγαπητοί φίλοι,
Απευθύνουμε την πρόσκληση για το 15ο Λογοτεχνικό Εργαστήριο προς όλα τα μέλη της ΑΛΕΦ, μια που την τελευταία χρονιά υπάρχουν πολλά νέα μέλη που γράφουν αλλά ίσως δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για το Λογοτεχνικό Εργαστήριο. (Ναι, για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, έχουν προηγηθεί άλλα 14 μέσα στα προηγούμενα 10 χρόνια)

Το 15ο λογοτεχνικό εργαστήριο της ΑΛΕΦ προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαΐου (πλην ανυπέρβλητου απροόπτου)

Σε αυτό μπορούν να συζητηθούν διηγήματα κάθε είδους του φανταστικού, δηλ. ε.φ, φάντασυ, τρόμου ή και του ευρύτερου φανταστικού τομέα.
Δεν υπάρχει κατώτερο όριο λέξεων για τα διηγήματα. Ως ανώτερο προτείνονται οι περίπου 7,500 λέξεις.
Επειδή στο εργαστήριο δεν διαβάζονται τα διηγήματα αλλά μόνο συζητιούνται, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τα έχουν λάβει ένα εύλογο διάστημα νωρίτερα. Χαλαρά μια πρώτη προθεσμία παράδοσης των διηγημάτων είναι την Κυριακή 11 Απριλίου. Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι το μέγιστο όριο διηγημάτων που μπορούν να συζητηθούν άνετα σ' ένα Σαββατοκύριακο είναι περίπου τα 12, θα δεχόμαστε διηγήματα εντός της προθεσμίας μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, παρακαλείται να απαντήσει με e-mail (στο razathor@otenet.gr) δηλώνοντας κατ' αρχήν την επιθυμία της συμμετοχής του. Δεν χρειάζεται να έχει έτοιμο το διήγημα.
Θα ακολουθήσουν οδηγίες και πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους (και φυσικά τους συνήθεις ύποπτους) όταν ξεκαθαριστεί η λίστα των συμμετεχόντων, ώστε να μην απασχολούμε με μηνύματα όσους δεν ενδιαφέρονται.

Οι διοργανωτές
Κώστας Χαρίτος
Βάσω Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: