Σάββατο 16 Μαΐου 2009

[ΛΕ013] (Εκδήλωση 224)

Το Δέκατο Τρίτο Λογοτεχνικό Εργαστήριο έχει αρχίσει να λειτουργεί. Οι συμμετέχοντες έχουν παραλάβει τα διηγήματα των υπολοίπων συμμετεχόντων και τα μελετούν με ειδικούς φωτισμούς, μεγεθυντικούς φακούς, λεπτεπίλεπτες σμίλες και βιομηχανικά πτύα. Όλα τα αριστουργήματα υπομένουν την εξαντλητική εξέταση, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι οι συγγραφείς ελπίζουν σε κάτι καλύτερο μάλλον, και γιαυτό συνεχίζουν να δημιουργούν.

Ημέρες διεξαγωγής : Σαββατοκύριακο 16-17 Μάη 2009

Προσέλευση Σαββάτου : 09:30' (για φαγώσιμα ήδη κυκλοφορούν e-mail).

Τόπος : στην έδρα της ΑΛΕΦ, Γ. Μπλέσσα 32 (οικία Κατσαβού), στου Παπάγου.

2 σχόλια:

Vasso είπε...

Περάσαμε πολύ όμορφα. Κουβεντιάσαμε πολύ και για τα διηγήματα και γενικότερα για το χώρο. Φάγαμε και ήπιαμε καλά, ως είθισται στο Λογοτεχνικό Εργαστήριο και φύγαμε με καινούργιες ιδέες.
Είχαμε βέβαια μια απώλεια, καθ' οδόν, λόγω ασθένειας, κι έτσι συζητήθηκαν 10 αντί για 11 διηγήματα. Ευχόμαστε περαστικά στον Δημήτρη και τον περιμένουμε στο επόμενο εργαστήριο, το Νοέμβριο, που θα είναι και πανηγυρικό, δεδομένου ότι τις μέρες που θα διεξαχθεί το 14ο Εργαστήριο θα κλείνουν ακριβώς 10 χρόνια Εργαστηρίου.

Nektarios Chrissos είπε...

Για άλλη μια φορά, πολύ ουσιαστικές κριτικές, ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και καλό φαγητό. Τι άλλο να θελήσεις από ένα λογοτεχνικό εργαστήρι;