Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

[Ο Λαξευτής των Στοιχείων]


[Ο ΛΑΞΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ]

της Βάσως Χρήστου

Από χθες στα βιβλιοπωλεία.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις [Ίαμβος] δύο τόμοι με περιπέτειες του κόσμου των Λαξευτών :

2006 : [Λαξευτές της Παλίρροιας]
2007 : [Λαξευμένο Δίχτυ]

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα το βιβλιο. Ηξερα πως προηγουνται δυο αλλα, απλως αυτο επεσε στα χερια μου. Προσπαθω να βρω κατι επαινετικο για αυτο...Δεν μου φανηκε αξιολογο κυριως επειδη η πλοκη του δεν ειχε καμια ενδιαφερουσα ανατροπη και τα προσωπα πρωταγωνιστες μοιαζανε μεταξυ τους και ηξερες απο πριν τι θα κανουν. Φιλος μου βιβλιουπαλληλος με διαβεβαιωσε πως δεν εφταιγε που δεν ειχα διαβασει τα αλλα δυο.
μαρινα

Emmanuel Manolas είπε...

@μαρίνα
Έχεις την τιμή να είσαι η πρώτη που γράφει κριτική για το βιβλίο. Ουσιαστικά για τον τρίτο τόμο μιας τριλογίας χωρίς να έχεις διαβάσει τους δύο πρώτους. Ενδιαφέρον!
Ήξερα ότι μπορεί κανείς να ακούσει την Τρίτη Συμφωνία του Μπετόβεν χωρίς να έχει ακούσει τις δύο προηγούμενες, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό εφαρμόζεται και στις λογοτεχνικές τριλογίες.
Μου έχει φανεί ενδιαφέρων ο κόσμος των Λαξευτών, εννοώ το στήσιμο, η γεωγραφία και η οικολογία του, οι πολύμορφοι και τα αστερόπτερα, το μείγμα μηχανικής ιατρικής και μαγείας, πέρα από τους συγκεκριμένους χαρακτήρες, που είναι επαρκώς αναπτυγμένοι ώστε να τους νιώθεις τόσο δικούς σου που να καταλαβαίνεις τι πρόκειται να κάνουν!
Καλό θα ήταν να μας πεις και τι σου είχε αρέσει από όσα βιβλία έχεις διαβάσει, για να πάρουμε μια ιδέα με τι έχεις συγκρίνει τον κόσμο των Λαξευτών και τον βρήκες μη αξιόλογο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το βιβλίο. Εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδρομή του. Μαρία